Група №12 з професії «Кухар»
Розклад занять
Тема
Матеріали для опрацювання
Завдання
30.03.20
Технологія приготування їжі.
(2уроки)
Технологія приготування виробів з бісквіту. Вимоги до якості.
Вивчити приготування бісквітного тіста
Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього.
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
Скласти технологічну схему заварного тіста
31.03.20
Технологія приготування їжі.
(5 уроки)
Технологія приготування фірмових борошняних і кондитерських виробів.
https://www.youtube.com/watch?v=DcxHLtNDB9s
Підготувати розрахунки на 10 порцій.
Умови та термін зберігання борошняних кондитерських виробів.
https://uk.baker-group.net/confectionery-formulations-technology-raw-materials-and-ingredients/production-of-flour-confectionery-products/storage-of-flour-confectionery-products.html
Вивчити умови зберігання.
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування прісного листкового тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=deYXpsFeB1E
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування дріжджового листкового тіста.
http://vkusnoo.com.ua/3291-listkove-drizhdzhove-tisto-i-vipichka-z-nogo-retsepti-z-foto.html
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування пісочного  тіста.
https://naurok.com.ua/prezentaciya-prigotuvannya-pisochnogo-tista-ta-virobiv-z-nogo-91178.html
Відпрацювати технологію приготування
01.04.20
Технологія приготування їжі.
(4 уроки);
Устаткування ПХ(1 урок)
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з бісквітного тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=DcxHLtNDB9s
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з заварного тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з заварного тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
Відпрацювати технологію приготування
Підсумково – узагальнюючий урок.

Опрацювати тести
Лабораторно – практична робота :вивчити будову, підготовку до роботи, відпрацювання навичок раціональної та ефективної експлуатації різних видів сучасного теплового устаткування.
https://naurok.com.ua/suchasne-teplove-ustatkuvannya--indukciyni-pliti-5358.html
Повторити сучасне устаткування.
02.04.20 Технологія приготування їжі.
(4 уроки)



Устаткування ПХ (1 урок)

Сучасні проблеми харчування населення.
Опрацювати самостійно.
Підготувати звіт.
Значення біологічно активних речовин.(БАР)
Опрацювати самостійно.
Зробити презентацію.
Генетично модифіковані продукти.
Опрацювати самостійно.
Підготувати звіт.
Значення лікувально профілактичного харчування.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Вивчити 
Лабораторно – практична робота :вивчити будову, підготовку до роботи, відпрацювання навичок раціональної та ефективної експлуатації різних видів сучасного теплового устаткування.

Підготувати малюнки сучасного теплового устаткування.
03.04.20 Технологія приготування їжі.
(3 уроки)

Характеристика раціонів лікувально – профілактичного харчування.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Скласти меню лікувально – профілактичного харчування. 
Характеристика холодних закусок.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Повторити
Характеристика дієт.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Вивчити.

Коментарі