Дистанційне навчання
Група №22 з професії «Кухар»
Розклад занять
|
Тема
|
Завдання
|
23.03.20
виробничн навчання
|
Приготування бутербродів закусочних в банкетному виконанні, відпуск. http://www.myshared.ru/slide/1043136/
|
Відпрацювати
приготування бутербродів закритих.
|
24.03.20
виробничн навчання
|
Приготування та відпуск страв з мяса, фірмових холодних страв і закусок https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=R-nNihg1EOA&vl=ru
|
Відпрацювати фірмові холодні страви.
|
25.03.20
Теорія з предмету: Технологія приготування їжі.
(4 уроки)
|
Тема:Технологія приготування та відпуск кремів; https://delo-vcusa.ru/recept/krem-sharlott/
|
Опрацювати вимоги до якості кремів.
|
Тема:Технологія приготування та відпуск гарячих напоїв; https://delo-vcusa.ru/recept/krem-sharlott/
|
Вивчити умови зберігання гарячих напоїв.
|
|
Тема:Технологія приготування та відпуск фірмових напоїв.
|
Підготувати презентацію «Приготування солодких страв і напоїв».
|
|
Лабораторно – практична робота: Технологія приготування солодких страв і
напоїв.
|
Відпрацювати технологію приготування фірмових напоїв
|
|
26.03.20 Теорія з предмету: Технологія приготування їжі.
(4 уроки)
Устаткування ПХ
(1 урок)
|
Лабораторно – практична робота: Технологія приготування солодких страв і
напоїв. (2 уроки)
|
Відпрацювати технологію приготування гарячих напоїв
|
Тема:Харвктеристика сировини для приготування борошняних кондитерських
виробів. Опрацювати С.203 підручника
Зайцева.
|
Самостійно опрацювати види розпушування
|
|
Тема:Технологія приготування н-ф для тістечок та тортів. https://works.doklad.ru/view/TCJYx5Q3XbI.html
|
Опрацювати підручник Зайцева С. 223
|
|
Сучасні теплові апарати для обробки продуктів . https://studfile.net/preview/5193728/page:6/
|
Опрацювати
малюнок
|
|
26.03.20 Теорія з предмету: Технологія приготування їжі.
(4 уроки)
|
Тема:Технологія приготування крем https://www.youtube.com/watch?v=UzPor4_JTI8ів.
|
Вивчити технологію приготування кремів
|
Тема:Технологія приготування пісочного тіста. https://lady.tochka.net/ua/58992-pesochnoe-testo-prostoy-poshagovyy-retsept-s-foto/
|
Скласти схему «Приготування пісочного тіста»
|
|
Тема:Технологія
приготування виробів з пісочного тіста
|
Зробити розрахунки пісочного пирога.
|
|
Тема:Технологія приготування дріжджового листкового тіста. https://www.youtube.com/watch?v=deYXpsFeB1E
|
Опрацювати схему.
|
Група №22 з професії «Кухар»
Розклад занять
|
Тема
|
Матеріали для опрацювання
|
Завдання
|
30.03.20
Технологія приготування їжі.
(2уроки)
|
Технологія приготування виробів з бісквіту. Вимоги до якості.
|
Вивчити
приготування бісквітного тіста
|
|
Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього.
|
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
|
Скласти
технологічну схему заварного тіста
|
|
31.03.20
Технологія приготування їжі.
(5 уроки)
|
Технологія приготування фірмових борошняних і кондитерських виробів.
|
https://www.youtube.com/watch?v=DcxHLtNDB9s
|
Підготувати розрахунки на 10 порцій.
|
Умови та термін зберігання борошняних кондитерських виробів.
|
https://uk.baker-group.net/confectionery-formulations-technology-raw-materials-and-ingredients/production-of-flour-confectionery-products/storage-of-flour-confectionery-products.html
|
Вивчити умови зберігання.
|
|
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування прісного
листкового тіста.
|
https://www.youtube.com/watch?v=deYXpsFeB1E
|
Відпрацювати технологію приготування
|
|
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування дріжджового
листкового тіста.
|
http://vkusnoo.com.ua/3291-listkove-drizhdzhove-tisto-i-vipichka-z-nogo-retsepti-z-foto.html
|
Відпрацювати технологію приготування
|
|
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування пісочного тіста.
|
https://naurok.com.ua/prezentaciya-prigotuvannya-pisochnogo-tista-ta-virobiv-z-nogo-91178.html
|
Відпрацювати технологію приготування
|
|
01.04.20
Технологія приготування їжі.
(4 уроки);
Устаткування ПХ(1 урок)
|
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з
бісквітного тіста.
|
https://www.youtube.com/watch?v=DcxHLtNDB9s
|
Відпрацювати технологію приготування
|
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з
заварного тіста.
|
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
|
Відпрацювати технологію приготування
|
|
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з
заварного тіста.
|
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
|
Відпрацювати технологію приготування
|
|
Підсумково – узагальнюючий урок.
|
Опрацювати тести
(Завдання доступні у додатку Viber, назва групи «Група 22» )
|
||
Лабораторно – практична робота :вивчити будову, підготовку до роботи,
відпрацювання навичок раціональної та ефективної експлуатації різних видів
сучасного теплового устаткування.
|
https://naurok.com.ua/suchasne-teplove-ustatkuvannya--indukciyni-pliti-5358.html
|
Повторити сучасне устаткування.
|
|
02.04.20 Технологія приготування їжі.
(4 уроки)
Устаткування ПХ
(1 урок)
|
Сучасні проблеми харчування населення.
|
Опрацювати
самостійно.
|
Підготувати
звіт.
|
Значення біологічно активних речовин.(БАР)
|
Опрацювати
самостійно.
|
Зробити презентацію.
|
|
Генетично модифіковані продукти.
|
Опрацювати самостійно.
|
Підготувати звіт.
|
|
Значення лікувально профілактичного харчування.
|
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
|
Вивчити
|
|
Лабораторно – практична робота :вивчити будову, підготовку до роботи,
відпрацювання навичок раціональної та ефективної експлуатації різних видів
сучасного теплового устаткування.
|
Підготувати
малюнки сучасного теплового устаткування.
|
||
03.04.20 Технологія приготування їжі.
(3 уроки)
|
Характеристика раціонів лікувально – профілактичного харчування.
|
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
|
Скласти меню лікувально – профілактичного харчування.
|
Характеристика холодних закусок.
|
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
|
Повторити
|
|
Характеристика дієт.
|
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
|
Вивчити.
|
Група №22 з професії «Кухар»
Розклад занять
|
Тема
|
Матеріали для опрацювання
|
Завдання
|
06.04.2020
Виробниче навчання.
|
Приготування десерту фруктового .
|
|
Приготувати та
надіслати фото на вайбер.
|
07.04.2020
Виробниче навчання.
|
Приготування та відпуск гарячих солодких стрва.
|
|
Приготувати та надіслати фото на вайбер.
|
08.04.2020
Виробниче навчання.
|
Приготування сиропів, помадок,кремів. Приготування пісочного тіста.
|
|
Приготувати та надіслати фото на вайбер.
|
Коментарі
Дописати коментар