Дистанційне навчання


Група №22 з професії «Кухар»
Розклад занять
Тема
Завдання
23.03.20
виробничн навчання
Приготування бутербродів закусочних в банкетному виконанні, відпуск. http://www.myshared.ru/slide/1043136/
Відпрацювати приготування бутербродів закритих.
24.03.20
виробничн навчання
Приготування та відпуск страв з мяса, фірмових холодних страв і закусок https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=R-nNihg1EOA&vl=ru
Відпрацювати фірмові холодні страви.
25.03.20
Теорія з предмету: Технологія приготування їжі.
(4 уроки)
Тема:Технологія приготування та відпуск кремів; https://delo-vcusa.ru/recept/krem-sharlott/
Опрацювати вимоги до якості кремів.
Тема:Технологія приготування та відпуск гарячих напоїв; https://delo-vcusa.ru/recept/krem-sharlott/
Вивчити умови зберігання гарячих напоїв.

Тема:Технологія приготування та відпуск фірмових напоїв.
Підготувати презентацію «Приготування солодких страв і напоїв».
Лабораторно – практична робота: Технологія приготування солодких страв і напоїв.

Відпрацювати технологію приготування фірмових напоїв
26.03.20 Теорія з предмету: Технологія приготування їжі.
(4 уроки)



Устаткування ПХ (1 урок)

Лабораторно – практична робота: Технологія приготування солодких страв і напоїв. (2 уроки)
Відпрацювати технологію приготування гарячих напоїв

Тема:Харвктеристика сировини для приготування борошняних кондитерських виробів. Опрацювати С.203  підручника Зайцева.
Самостійно опрацювати види розпушування
Тема:Технологія приготування н-ф для тістечок та тортів. https://works.doklad.ru/view/TCJYx5Q3XbI.html
Опрацювати підручник Зайцева С. 223

Сучасні теплові апарати для обробки продуктів . https://studfile.net/preview/5193728/page:6/
Опрацювати малюнок
26.03.20 Теорія з предмету: Технологія приготування їжі.
(4 уроки)

Тема:Технологія приготування крем https://www.youtube.com/watch?v=UzPor4_JTI8ів.
Вивчити технологію приготування кремів
Тема:Технологія приготування пісочного тіста. https://lady.tochka.net/ua/58992-pesochnoe-testo-prostoy-poshagovyy-retsept-s-foto/

Скласти схему «Приготування пісочного тіста»
Тема:Технологія приготування виробів з пісочного тіста


Зробити розрахунки пісочного пирога.
Тема:Технологія приготування дріжджового листкового тіста. https://www.youtube.com/watch?v=deYXpsFeB1E
Опрацювати схему.


Група №22 з професії «Кухар»
Розклад занять
Тема
Матеріали для опрацювання
Завдання
30.03.20
Технологія приготування їжі.
(2уроки)
Технологія приготування виробів з бісквіту. Вимоги до якості.
Вивчити приготування бісквітного тіста
Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього.
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
Скласти технологічну схему заварного тіста
31.03.20
Технологія приготування їжі.
(5 уроки)
Технологія приготування фірмових борошняних і кондитерських виробів.
https://www.youtube.com/watch?v=DcxHLtNDB9s
Підготувати розрахунки на 10 порцій.
Умови та термін зберігання борошняних кондитерських виробів.
https://uk.baker-group.net/confectionery-formulations-technology-raw-materials-and-ingredients/production-of-flour-confectionery-products/storage-of-flour-confectionery-products.html
Вивчити умови зберігання.
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування прісного листкового тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=deYXpsFeB1E
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування дріжджового листкового тіста.
http://vkusnoo.com.ua/3291-listkove-drizhdzhove-tisto-i-vipichka-z-nogo-retsepti-z-foto.html
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування пісочного  тіста.
https://naurok.com.ua/prezentaciya-prigotuvannya-pisochnogo-tista-ta-virobiv-z-nogo-91178.html
Відпрацювати технологію приготування
01.04.20
Технологія приготування їжі.
(4 уроки);
Устаткування ПХ(1 урок)
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з бісквітного тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=DcxHLtNDB9s
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з заварного тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
Відпрацювати технологію приготування
Лабораторно – практична робота : Технологія приготування виробів з заварного тіста.
https://www.youtube.com/watch?v=J2UQSxNieoU
Відпрацювати технологію приготування
Підсумково – узагальнюючий урок.

Опрацювати тести
(Завдання доступні у додатку Viber, назва групи «Група 22» )
Лабораторно – практична робота :вивчити будову, підготовку до роботи, відпрацювання навичок раціональної та ефективної експлуатації різних видів сучасного теплового устаткування.
https://naurok.com.ua/suchasne-teplove-ustatkuvannya--indukciyni-pliti-5358.html
Повторити сучасне устаткування.
02.04.20 Технологія приготування їжі.
(4 уроки)



Устаткування ПХ (1 урок)

Сучасні проблеми харчування населення.
Опрацювати самостійно.
Підготувати звіт.
Значення біологічно активних речовин.(БАР)
Опрацювати самостійно.
Зробити презентацію.
Генетично модифіковані продукти.
Опрацювати самостійно.
Підготувати звіт.
Значення лікувально профілактичного харчування.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Вивчити 
Лабораторно – практична робота :вивчити будову, підготовку до роботи, відпрацювання навичок раціональної та ефективної експлуатації різних видів сучасного теплового устаткування.

Підготувати малюнки сучасного теплового устаткування.
03.04.20 Технологія приготування їжі.
(3 уроки)

Характеристика раціонів лікувально – профілактичного харчування.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Скласти меню лікувально – профілактичного харчування. 
Характеристика холодних закусок.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Повторити
Характеристика дієт.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Вивчити.


Група №22 з професії «Кухар»

Розклад занять
Тема
Матеріали для опрацювання
Завдання
06.04.2020
Виробниче навчання.
Приготування десерту фруктового .

Приготувати та надіслати фото на вайбер.
07.04.2020
Виробниче навчання.
Приготування та відпуск гарячих солодких стрва.

Приготувати та надіслати фото на вайбер.
08.04.2020
Виробниче навчання.
Приготування сиропів, помадок,кремів. Приготування пісочного тіста.

Приготувати та надіслати фото на вайбер.












Коментарі